GHP öppnar ett nytt neurologiskt center i Göteborg
Publicerad: 2017-03-03

GHP öppnar ett nytt neurologiskt center i Göteborg

GHP har nöjet att från och med den 1 mars hälsa Neuro Center Göteborg välkomna till GHP familjen och Annedalskliniken. Det är med en stor glädje vi tar emot Zoltan Fekete (neurolog) och övriga teamet.

GHP har under en tid letat efter möjligheten till en specialiserad klinik inom området. Vi har länge sett ett växande behov av specialistvård inom nervsjukdomar och vi hade inte kunnat hitta ett mer lämpat team. Vi är väldigt nöjda över den kompetens, spets och bredd vi kommer kunna erbjuda våra patienter på Neuro Center Göteborg.

Alla på kliniken kommer vara specialiserade på neurologiska sjukdomar och vi ser att behovet av specialistkompetens för utredning, behandling och uppföljning är betydande både nationellt och kommunalt.

Med ett personligt bemötande, korta ledtider och en hög tillgänglighet är Neuro Center Göteborg en klinik där vi är med patienten hela vägen. Tillsammans med en hög expertis och bredd så hjälper vi våra patienter att återfå kontrollen över sitt liv så snabbt och effektivt som möjligt.                                                                                   

Neuro Center Göteborg kommer finnas i samma lokaler som Ortho Center IFK-Kliniken, Arvid Wallgrens Backe 4 A.

För mer infon

Vid frågor/funderingar, kontakta:
Henning Jensen / VD GHP Neuro Center Göteborg
Tel: 031-81 82 50
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.