Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Neuro Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031 - 788 50 70.

Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Bli Patient

Hur blir du patient hos oss?

Privat sjukvårdsförsäkring:

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring ska du börja med att höra av dig till ditt försäkringsbolag. Beskriv dina besvär varefter din vårdplanerare kan boka in dig till GHP Neuro Center Göteborg.

Vi har avtal med samtliga försäkringsbolag.

Privat:

På grund av hårt tryck på kliniken så kan vi i nuläget inte ta emot privatbetalande patienter. Informationen angående detta uppdateras fortlöpande.

Landsting:

Vi har ett vårdgarantiavtal. Om du inte kan erbjudas tid i den offentliga vården inom ramen för vårdgarantin (3 månader) kan din specialistmottagning vidarebefordra remissen till oss.

Välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter under fliken Kontakt.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.