Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Neuro Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031 - 788 50 70.

Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Neurokirurgi

Neurokirurgi

Neurokirurgi är den specialitet som ägnar sig åt att operativt åtgärda sjukdomstillstånd och förändringar i nervsystemet.

Vi erbjuder konsultation där neurokirurgerna väger samman den kliniska bilden med röntgenfynd och neurofysiologiska undersökningsresultat. Utifrån detta bedöms behovet av en eventuell operation i syfte att förbättra patientens funktion och livskvalitet. Den operativa teknik som idag erbjuds är ryggmärgsstimulering vid tillstånd med kronisk nervsmärta. Operationerna utförs på Carlanderska sjukhusets operationsavdelning och följer nationella riktlinjer för kvalitetssäkring.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.