Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Neuro Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 031 - 788 50 70.

Du kommer då att erbjudas en ny tid efter att inkubationstiden förflutit.

Neurologi

Neurologi

Neurologi är den medicinska specialitet där man utreder, behandlar och omhändertar patienter med sjukdomar i nervsystemet samt i vissa fall i muskulaturen.

Vi erbjuder konsultation där neurologen väger samman sjukhistoria och kliniska fynd tillsammans med kompletterande undersökningar, så som magnetkamera, neurofysiologi och blod- och/eller ryggvätskeprov. Detta utgör grunden för individuellt anpassad behandling och vidare handläggning.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.